Hyr buss i Sundsvall

Det är så kul när man hittar nåt som man verkligen vill se och göra och det finns just många saker som man oftast vill göra men det är inte alltid så lätt att få till det att man hinner med allt. Men man får ju försöka att hinna med lite grann och lite i taget. Man kan ju börja med att ta och se dom sakerna som ligger lite närmare där man bor så att man inte behöver ge sig iväg allt för långt. Ja det kan vara bra att åka dit till att börja med, man kanske vill se sundsvall och se lite mer av Sverige. Och då kan man hyra buss i sundsvall och åka omkring och se lite vad som finns att göra.

Ja det finns mycket att se och göra

Ja det är ju underbart att det aldrig tar slut med saker som man kan göra och som man kan prova på att hitta på. Ja det är verkligen bra att det finns så mycket som man kan passa på att hitta på och när man har så mycket att se i sitt egna land så är det väl bra att börja där så att man känner att man i alla fall har gjort det och så kan man jobba sig bort och se lite mer och göra lite fler saker. Ja det är härligt tycker jag och något som är verkligt kul och spännande att göra.
Så kolla upp vad det är du vill se och göra och skriv ner det på en lista och så kan man börja beta av lite i tager och se till att det blir det som man känner är det som man tycker är roligast. Sen så kan man fylla på den res listan hela tiden med nya platser som man vill se.